Szűrés

A(z) WiFi 6 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Zyxel új AP sorozatot dob piacra a UniFi alternatívájaként

2022. március 1. -

A Zyxel új hozzáférési pont sorozatot mutatott be, amely kompatibilis a legújabb WiFi 6 (802.11ax) szabvánnyal, és elsősorban kis- és középvállalkozások és szervezetek számára készült. A verhetetlen áron elérhető új hálózati eszköz sorozat minden olyan szolgáltatást és funkciót biztosít, amely a biztonságos üzleti hálózat működéséhez szükséges, beleértve a központosított, helyi és távoli konfigurációt és felügyeletet.

Tovább

Első szolgáltatóként vezeti be a Wi-Fi 6-ot a Telekom

2020. november 19. -

A minőségi, megbízható internet nélkülözhetetlen része egy háztartásnak. Ez teszi lehetővé a folyamatos online kapcsolattartást a szeretteinkkel, ez adja az alapját a digitális oktatásnak és az otthonról történő munkavégzésnek is. A gigaerős Tettek Hálózatát építő Telekom kínálatában mostantól elérhetők a 6. generációs, Wi-Fi 6 szabványú eszközök, amik gyorsabb, stabilabb netkapcsolatot biztosítanak. 

Tovább

Az Armor G5 egyszerre akár 30 eszközre juttatja el a lehető leggyorsabb internetkapcsolatot

2020. november 1. -

A tajvani Zyxel Networks a magyar piacon is bemutatta az Armor G5 AX6000 12-Stream Multi-Gigabit Security WiFi 6 Routert. Az új hálózati eszköz a WiFi 6 lehetőségeit teljesen kihasználva nagyon erős kapcsolódást és gigabites sebességet nyújt a videós tartalmakat intenzíven használó otthonok részére.

Tovább

Valódi WiFi 6 élmény kiváló teljesítmény és gyors kapcsolódás mellett

2020. augusztus 26. -

A Zyxel Networks ma bemutatta WiFi 6 hozzáférési pont (AP) termékcsaládjának két legújabb tagját, a WAX610D és NWA210AX modelleket, amivel teljeskörű megoldási portfoliót kínál a kis- és középvállalkozások számára.

Tovább